Lægehuset H.I. Biesgade

+45 98 52 52 66 Lægehuset H. I. Biesgade, H. I. Biesgade 9, 9500 Hobro

Menu

Profil

Lægehuset er fra 1943, blev grundlagt af Doktor Nielsen, også kendt for Doktor Nielsens Bitter. Lægehuset lå før i Havnegade, men blev flyttet i 1985 hvor der blev bygget et nyt lægehus i Biesgade.
Lægehuset består af 5 kompagnoner: Kåre Jacobsen (2003), Monika Skrzynska (2011), Brian Jensen (2001), Helene Juhl-Olsen (2014) og Christina Sõrensen (2009).
Lægehuset har gennem mange år haft reservelæger tilknyttet. Alle lægerne, undtagen Brian Jensen, har tidligere været tilknyttet som reservelæger.
Praksis har normalt mellem 9.000-10.000 patienter tilknyttet fra både Hobro og de forskellige småbyer omkring.

Lægehuset er en kompaniskabspraksis, hvilket betyder, at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er tilrådighed på det pågældende tidspunkt.
I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger, som planlægger at blive praktiserende læge eller hospitalslæge. Uddannelseslægen arbeder tæt sammen med en ældre kollegaer i lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddanelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget til senere gennemgang – men selvfølgelig kun med accept fra patienten.